StoerFietsen arrangement

Geniet van de afwisselende & uitdagende mountainbike routes

Naast de unieke MTB-weekenden  is StoerFietsen ook te boeken als arrangement vanaf 15 personen. Fiets samen met je gezin, vrienden of familie over de uitdagende routes en trails van Drenthe. Als uitvalsbasis kun je kiezen tussen Breeland Recreatie in Annen en de Boerhaarshoeve in Grolloo. Tijdens dit fietsavontuur kun je gebruik maken van de verschillende faciliteiten die StoerFietsen biedt. We adviseren jullie graag welke routes het beste bij jullie passen en desgewenst kunnen fietsen worden gehuurd. Het fietsarrangement is voor zowel de recreatieve mountainbiker als voor de sportieve mountainbiker en er kan met of zonder gids gefietst worden. Ook hebben we voor de liefhebbers van de Gravelbike uitgebreide mogelijkheden en routes liggen om Drenthe te ontdekken.

BREELAND RECREATIE

Breeland beschikt over twee groepsaccommodaties, 't Voorhuis is voor max. 25 personen en 't Achterom tot max. 55 personen. 

De accommodaties zijn ideaal voor een schoolkamp, familieweekend, trainingsweekend of een weekendje weg met vrienden.

Door het uitgebreide activiteiten aanbod biedt Breeland daarnaast outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving Voor de (actieve) fietser hebben wij alle faciliteiten, van route tot reparatie ruimte.

Tevens hebben wij een af te sluiten schuur waar de eigen fiets gestald kan worden. Mocht u geen zin hebben om zelf te koken dan heeft Breeland volop mogelijkheden voor catering. Van een heerlijke barbecue in de zomer tot een stamppotbuffet in de winter.

DE BOERHAARSHOEVE

De Boerhaarshoeve in Grolloo is een veelzijdige accommodatie in een prachtige, bosrijke omgeving. Ga je voor comfortabel, kies dan voor de accommodaties de Stal of de Boerderij.

Voor groepen die houden van een stoer en uniek verblijf zijn de Outdoor Cabins uitermate geschikt. Wil je graag kamperen met een groep, zonder je eigen tent op te zetten en zonder je druk te hoeven maken of je luchtbed de volgende ochtend nog vol met lucht zit? Kies dan voor de GroepsGlamping!

De Boerhaarshoeve heeft plek voor groepen van 20 tot 160 personen en biedt volop mogelijkheden voor catering en activiteiten!
Stoerfietsen Grolloo