Stoerfietsen
(Groeps)arrangement

BOek EEN STOER MTB WEEKEND in drenthe

Bij beide deelnemende accommodaties ben je ook welkom om met een volledige groep te boeken. Vriendenclub, wielervereniging of sportief schoolkamp, bij ons ben je aan het juiste adres voor een avontuurlijk en sportief uitje op de fiets. Wij verzorgen een gezellig en stoere driedaagse en fietsen samen over de prachtige mountainbike routes in Drenthe. Tijdens dit fietsavontuur kun je gebruik maken van de verschillende faciliteiten en mogelijkheden die StoerFietsen je biedt. We adviseren je welke routes het beste bij jullie passen. Er is de mogelijkheid fietsen en bescherming te huren. Het fietsarrangement is voor zowel de recreatieve mountainbiker als voor de sportieve mountainbiker en er kan met of zonder gids gefietst worden.

Wil je het weekend op de Gravelbike deelnemen? Ook dat kan. Drenthe is een fantastische gebied om op deze fiets te ontdekken. Voor de Gravelbike hebben we speciale, uitdagende routes. Op de locaties zijn er ruim voldoende faciliteiten om jezelf én je fiets goed te verzorgen.

Lijkt drie dagen op de fiets je iets te veel van het goede? We bieden ook een-daagse workshops aan voor bijvoorbeeld schoolreizen, bedrijfsuitjes of om een weekendje weg met vrienden net wat sportiever te maken. Deze workshop is wel alleen te boeken in combinatie met een meerdaags verblijf.

Voorbeeld Programma

‘De Warming Up’. Bij aankomst op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur staat er energie klaar in de vorm van een pasta- of stamppotdiner. Daarna spring je op de fiets voor de Night Ride Experience clinic. Na de eerste kilometers in het mooie Drentse bos is het tijd om vroeg naar bed te gaan en jezelf klaar te maken voor nog twee fantastische fietsdagen!

‘Met de bek op het stuur’. Na een stevig ontbijt is het tijd om de eerste accommodatie achter te laten en via de meest uitdagende parcoursen van Drenthe naar de volgende accommodatie te fietsen. Onderweg is er de mogelijkheid om het tijdens het ontbijt gemaakte lunchpakket te nuttigen en te genieten van de Drentse natuur. Bij aankomst van de volgende accommodatie is er tijd om even te ontspannen en te herstellen voor de volgende dag. Er is ruimte om de fiets af te spuiten en het buffet zal ’s avonds weer klaar staan.

‘Cultuursnuiven in Drenthe’. De laatste dag staat in het teken van ‘genieten op de fiets’. Deze laatste dag fiets je via een alternatieve mountainbikeroute terug naar de start accommodatie. Als je rond het eind van de middag aankomt op de plek van bestemming zal hier nog een consumptie en een snack klaarstaan, en kan je even gezellig na praten over dit unieke fietsweekend. Ook hier kunnen de fietsen afgespoten worden om ze zo weer schoon mee naar huis te nemen.

Meer informatie? Stuur gerust een e-mail of bel ons.

AANMELDEN

* Voor groepen vanaf 15 personen kunnen we dit programma op een ander moment plannen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor een programma op maat. 

Bekijk hier meer informatie over de routes

Stoerfietsen Grolloo